an unhappy nation makes great artists

 

 

 

\\ Login \\ Animes \\ Movies \\ Series \\ Critics \\ 

Mi a szar ez? " Teljesen jogosan fordulhat meg az esetleges idelátogatók fejében ez a csodálatos megfogalmazási alapokon nyugvó, szemetgyönyörködtető, ám mégis egyszerű, de nagyon lényegretörő kérdés. Csak egyénenként, esetenként néhol kultúráltabban. Úgy hiszem, hogy mindenki megérdemel egy saját világot. Egy olyat, ahol kiadja magából a feszültséget, és az olyan szintű örömöt, amit saját magában már teljességgel képtelen feldolgozni. Ez az én világom. Itt minden az én szemeimen keresztül történik

 

Rossz ember vagyok, de ezen változtatok, megváltozom. Ez volt az utolsó ilyen eset. Mostantól tiszta leszek, kihúzom magam, és az életet választom. Már alig várom. Olyan leszek, mint maguk. Lesz állásom, családom, rohadt nagy TV-m, mosógépem, kocsim, CD lemezem, elektromos konzervnyitóm, jó egészségem, alacsony koleszterinszintem, biztosításom, jelzálogom, első otthonom, szabadidőruhám, háromrészes öltönyöm, kvízjátékom, szemét kajám, gyerekeim, séták a parkban, rendes munkaidő, golfpartik, kocsimosás, elegáns kardigánok, családi karácsony, rendes nyugdíj, adómentesség, csatornapucolás, és a végén, ha már nincs semmi, a halál

 

Nyitás: 2017. 08. 18
Az oldal kinézetei a kezdetektől.
Zárás, szünet: Nem tervezett.
Ha van, miért? -
Az oldal témája: Személyes blog
A szerkesztő neve: Ocean
Ajánlott böngésző(k): Google Chrome
A CSS kód forrása: pometo.gp
Tárhely: kllccnxtrm.tumblr.com \ privát hozzáférés \

 

Ez a kis részleg az ún. testvéroldalaknak van fenntartva, ide nem jelentkezhetsz. 

 

Tulajdonképpen ők a kedvenc oldalaim birtokosai, illetve "cseréim" csúnya szóval kifejezve. Egy csodálatos közösség, és mindig benézek hozzájuk, ha időm éppen engedi. Jelentkezni a chatben szabad. 
 
The Infamous Middle Finger
watch these

#04. Jigoku Shoujo

2017.12.01. 03:58, Ocean 💮
♫ SNoW - Sakasama no Chou

Jigoku Shoujo
Hell Girl

Adott egy weboldal, ami csak pontban éjfélkor jelenik meg. Ha itt beírod annak a nevét, akit gyűlölsz, az meghal. Ez az oldal a "Pokoli Kapcsolat". Ha elküldted a nevet, nemsokára kapsz egy sms-t és megjelenik a pokoli lány, Enma Ai. Ekkor Ai átnyújtja a babát piros madzaggal és elmagyarázza a feltételeket. Mert azok is vannak, mégpedig: Ai pokolra jutattja a bizonyos személyt, de aki kérte, annak a lelkére is igényt tart halála után. Egy szabadúszó újságíró (Shibata Hajime) elkezd nyomozni a rejtélyes weboldal után, mivel a pokolra juttatott emberek egyik napról a másikra eltűnnek. Hajime egyre többet tud meg Enma múltjáról, és kislánya, Tsugumi segítségével kiderítheti, hogy ki lesz az a személy, aki a Pokol Lányának szolgáltatásait újra igénybe veszi. De vajon ki lehet Ai, és miért ő a Pokoli Lány? Vajon milyen kapcsolat lehet közte és Tsugumi között?

TUDJ MEG TÖBBET RÓLA ITT: Animeaddicts 

#03. Blood - C

2017.12.01. 03:35, Ocean 💮
♫ Nana Mizuki - Junketsu Paradox

Blood-C
ブラッドシー

Kisaragi Saya édesapjával, Kisaragi Tadayoshi-val él együtt, aki szerzetes. Édesanyja - aki papnő volt - még általános iskolás korában eltávozott tőlük. Ezért mivel sem Saya, sem édesapja nem tud főzni, rendszerint a szomszédságukban lévő kávézóban, a Guimauve-ben étkeznek. Ennek következtében Saya egyre közelebbi barátságot köt a tulajjal, Fumitoval, aki előszeretettel jár a lány kedvében. Nem is csoda, hiszen Saya egy nagyon kedves teremtés, annak ellenére hogy sokszor elég ügyetlen. Igazából Saya is egy tipikus középiskolás lány, azonban ez mégsem teljesen igaz, mivel ahogy leszáll az éjszaka, a kedves és barátságos Saya megváltozik... Ugyanis egy fontos feladata van. Katanájával végezni a régi korok gyermekeivel.

TUDJ MEG TÖBBET RÓLA ITT: Animeaddicts ; Wikia

#02. Anohana

2017.12.01. 02:53, Ocean 💮
♫ Secret Base - Kimi Ga Kureta Mono

ANOHANA
Ano Hi Mita Hana no Namae o Bokutachi wa Mada Shiranai 

Jintan, Tsuruko, Yukiatsu, Anaru, Poppo, és Menma egy olyan kötelék birtokában voltak, ami elszakíthatatlannak bizonyult. A kis baráti társaság megállíthatatlannak érezte magát, hiszen a kapcsolatuk különleges volt. Felhőtlen, boldog gyermekkorukat élték együtt, mint legjobb barátok. Saját "kis világuk"/búvóhelyük is volt, amit csak ők ismertek, és ahová bármikor elvonulhattak együtt a felnőttek hülyeségei, és a világ elől. Mindenki életvidám, és megkérdőjelezhetetlenül boldog volt mindaddig, ameddig a hirtelen tragédia be nem következett.. Menma egy autóbalesetben életét vesztette. Azon a napon minden megváltozott. Semmi sem volt már ugyanaz, mint régen. 

TUDJ MEG TÖBBET RÓLA ITT: Animeaddicts ; wIKIA

#01. Naruto

2017.08.28. 02:55, Ocean 💮
♫ Nico Touches the Walls - Diver

 Naruto

A ninják élete nem könnyű. Folyamatos  veszteség, fájdalom, és háború övezi körül ezt a világot. Mi sem bizonyíthatná ezt jobban, mint a 12 évvel ezelőtt történt incidens, amikoris a Kilencfarkú Rókadémon elszabadult, és hatalmas károkat mért Konohára, a Rejtett Levél falvára. Az ötödik hokagének súlyos, és kockázatos döntést kellett meghoznia az emberek - és a levelek között rejlő falu biztonsága érdekében. A Rókadémont egy újszülött csecsemőbe zárták el, hogy többé esélye sem legyen kiszabadulni, és ne jelentsen veszélyt továbbiakban a ninjavilágra. Ez a csecsemő nem volt más, mint főhősünk - Uzumaki Naruto. Naruto épp eleget tapasztalt már az emberek gonoszságából, a megaláztatásból, de ami a legfontosabb - a magányból. Szüleiről semmit sem tudunk, barátai pedig nem voltak, hiszen mindenki félte, és elítélte ,,gazdatest" mivolta végett. Naruto viszont elhatározta, hogy egy nap igenis felfognak majd rá nézni az emberek, és el fogják ismerni mind a munkáját, mind a létezését. Az álma végül az lett, hogy ő legyen a falu legértékesebb, és legerősebb ninjája, a falu vezetője - a hokage. Bár Naruto sokszor komolytalan, hiperaktív, és az illemet hírből sem ismeri, mégis helyén van a szíve. És bármilyen kihívást küld az arcába az élet, ő soha nem adja fel, mert ez az ő ninja útja. 

TUDJ MEG TÖBBET RÓLA ITT: animeaddicts#1 ; animeaddicts#2 ; wikia.com ; atw.hu

Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |
 

Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG