an unhappy nation makes great artists

 

 

 

\\ Login \\ Animes \\ Movies \\ Series \\ Critics \\ 

Mi a szar ez? " Teljesen jogosan fordulhat meg az esetleges idelátogatók fejében ez a csodálatos megfogalmazási alapokon nyugvó, szemetgyönyörködtető, ám mégis egyszerű, de nagyon lényegretörő kérdés. Csak egyénenként, esetenként néhol kultúráltabban. Úgy hiszem, hogy mindenki megérdemel egy saját világot. Egy olyat, ahol kiadja magából a feszültséget, és az olyan szintű örömöt, amit saját magában már teljességgel képtelen feldolgozni. Ez az én világom. Itt minden az én szemeimen keresztül történik

 

Rossz ember vagyok, de ezen változtatok, megváltozom. Ez volt az utolsó ilyen eset. Mostantól tiszta leszek, kihúzom magam, és az életet választom. Már alig várom. Olyan leszek, mint maguk. Lesz állásom, családom, rohadt nagy TV-m, mosógépem, kocsim, CD lemezem, elektromos konzervnyitóm, jó egészségem, alacsony koleszterinszintem, biztosításom, jelzálogom, első otthonom, szabadidőruhám, háromrészes öltönyöm, kvízjátékom, szemét kajám, gyerekeim, séták a parkban, rendes munkaidő, golfpartik, kocsimosás, elegáns kardigánok, családi karácsony, rendes nyugdíj, adómentesség, csatornapucolás, és a végén, ha már nincs semmi, a halál

 

Nyitás: 2017. 08. 18
Az oldal kinézetei a kezdetektől.
Zárás, szünet: Nem tervezett.
Ha van, miért? -
Az oldal témája: Személyes blog
A szerkesztő neve: Ocean
Ajánlott böngésző(k): Google Chrome
A CSS kód forrása: pometo.gp
Tárhely: kllccnxtrm.tumblr.com \ privát hozzáférés \

 

Ez a kis részleg az ún. testvéroldalaknak van fenntartva, ide nem jelentkezhetsz. 

 

Tulajdonképpen ők a kedvenc oldalaim birtokosai, illetve "cseréim" csúnya szóval kifejezve. Egy csodálatos közösség, és mindig benézek hozzájuk, ha időm éppen engedi. Jelentkezni a chatben szabad. 
 
The Infamous Middle Finger


 Az első dolog amit leszeretnék szögezni az az, hogy:

Nagyon trágárul fogalmazok sokszor. Ezért nem tudom, hogy emiatt szeretnék-e elnézést kérni, mert ha megtenném, akkor az úgysem lenne őszinte. Az őszinteséget pedig nagyobb becsben tartom, mint ezt az apró szépséghibát. 

Szóval ugorjunk.

 A nevem Vanessza. 18 éves gimnáziumba járó   féligmeddigfelnőtt vidéki lakos vagyok. Nagyon szeretem vidéket, megvan a maga varázsa. Az a csodás idill, reggel, miután felébredsz egy átbulizott éjszaka után. Másnaposan, nyúzottan elindulsz a teraszra, hogy a még megmaradt utolsó szálnyi tüdőrákodat kecsesen elszívd, mielőtt még leesne a fejed a helyéről. Nem tud érdekelni, hogy úgy nézel ki, mintha Kiszel Tünde, a gyűlölet, és egy dementor szerelemgyereke     lennél, mert az átható tanyasi szarszag elvonja mindenről a figyelmedet. 

De tulajdonképpen tényleg szeretem. Kisebb város, pont annyi emberrel, amennyi még elviselhető, hiába faszparaszt a lakosság erős 60 százaléka. De ez mindenhol így van azt hiszem.

Ha elég figyelmesek voltatok, akkor ebből leszűrhető volt, hogy valószínűleg nagyon kedvelhetem a nyugalmat. Igen ez így is van. Nem boldogságot hajkurászok, hanem nyugalmat. Ami nekem a boldogság. Na mindegy, ördögi kör.

A személyiségem elég.. nem tudok rá jelzőt kitalálni, sem találni. A szarkazmus számomra olyan, mint az oxigén. Nem tudnék nélküle élni. Empátiát, extremitást nyomokban tartalmazok. Nem igazán vagyok az a nagyon lányos - lány, soha nem is voltam. És ez mindig is így volt rendben. Realistaként tekintek a világra, magamra, és minden másra körülöttem. Mindent elemzek, és megnézek magamnak, habár általában erről senki semmit sem tud, mert a háttérből teszem. Nagyon könnyen kijövök az emberekkel, ha megerőltetem magam, mert ha érdeklődésikörökről vagyon szó, akkor elég színes a paletta, és mindig találok valamit, amiről lehet beszélgetni.

Szeretek szocializálódni, megismerni különböző embereket, mert szerintem csodálatos dolog, ahogyan az ember működik. Minden egyes behatás formálja, és mindig változik.

Ebből adódóan imádom a pszichológiát. Az érettségi letétele után pszichológia-szakra szeretnék menni tovább tanulni. Mellé pedig csinálok egy fodrászszakmát, mert másik nagyszerelmem a hajak. Minden érdekel, ami haj, és nemmindennapi!! 

Tehát a jövőben szeretném elvégezni a tanulmányaimat az áhított munka végett. Aztán pedig megszerezném a saját kis házamat, amiben élhetnék teljesen boldogan a,egyedül/b,az aktuális párommal/c,egy kutyával/d,több kutyával. Szóval egy teljesen átlagos életet szeretnék élni. Nincsenek nagy elvárásaim, nem akarok híres lenni, nem szenvedek súlyos alkotásmániában. Nekem az is megfelel, ha csak az a társadalom ismeri el a munkámat, amiben éppen élek. 

Szabadidőmben a barátaimmal vagyok, írogatok ide, gitározom, koncertekre / szórakozóhelyekre járok, olvasok, okosítom magam, edzem, játszom, megnézek bármit ami sorozat,film, vagy anime. 

Imádom a művészetet, a természetet, az irodalmat, Japánt, a kutyákat, a slampoetryt, és minden hasonló jófejséget.

Mert az ember nem is ember, ha nincs 10 féle szociális elérhetősége. Mindenesetre ezeken a felületeken még megtalálható vagyok.  ❀instagram | ❀ask.fm |❀ tumblr |❀ fuckbook |❀ steam |

\\ A múltam \\ Furcsa szokásaim \\ Kedvenceim \\ Wishlist \\ Emléknapló \\ Tetoválásaim - piercingek \\ Megválaszolt tagkérdések \\ Stílusom \\

 

Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG