The Infamous Middle Finger
Do I get bonus points if I act like I care?

#22. Önvizsgálat - +1 sztorival

2018.01.19. 04:21, Ocean 💮
♫ Lil Skies - Fake

Körülbelül 3 napot dolgoztam a jelenlegi kinézeten, aki ezidő alatt fent volt, az láthatta, milyen ocsmány állapotban hagytam itt szegénykémet. Rájöttem, hogy nagyon nagy gázban vagyok a CSS-kódokkal, és ezzel egyetemben nagyon lusta IS vagyok ahhoz, hogy elkezdjek vele foglalkozni, ezért, mint hivatalosan nyilvántartott lusta ember - kitaláltam egy aranyos megoldást, ami kimerül abban, hogy a menüpontok neveit megoldottam képekkel, amiket én csináltam a kis képszerkesztőmben. Iszonyatosan kiveszőben van a kreativitásom, pedig régen ennél sokkal durvábban kentem a portálépítést. :D Ettől függetlenül szerintem a végeredmény nem lett annyira igénytelen ahhoz képest, hogy mennyi mindent felejtettem x év távollét alatt a gportálról, és a képszerkesztésről, illetve portálépítésről. A téma természetesen nem más, mint Tupac Amaru Shakur. Nagyon megszerettem az utóbbi időkben, meg minden. Viszont nem erről szeretnék beszélgetni erről a bejegyzésben. 

< csak egy indokolatlan House bölcsesség, mert miért ne >

Az előző - csodálatosan megkomponált - bejegyzésemben említettem Voldemortot, és hát tulajdonképpen a mai napig beszélgetünk, viszont ahogyan azt gondoltam, csak sokkolt a visszatérése, ezért inogtam meg kicsit. De! Már minden rendben. Lenyugodtam, megbeszéltük, amit meg kellett, és már tényleg csak egy "haveri" kapcsolatot vagyok hajlandó ápolni vele. Nem mintha azok után, amit csinált velem, többre is képes lennék. Tulajdonképpen 1 év után feltűnt a semmiből, és azóta is azt hajtogatja, hogy mennyire fontos neki a barátságunk. Ez csodálatos. < do you feel the sarcasm in the air? - Egész őszintén engem nem igazán hat meg, nekem mindenképpen idő kell ahhoz, hogy rendes barátként tudjak rá tekinteni. A lényeg az egészben az, hogy beszélgetünk. Túl sok mindenről. Felmerült nálunk a múlt, hogy milyenek voltunk, és hogy milyenek szeretnénk lenni. Ez inspirált abban, hogy megírjam ezt a bejegyzést. Szeretném még megjegyezni, hogy egy iszonyatosan bonyolult téma, ( számomra legalábbis biztosan ) amit most megpróbálok a lehető legértelmesebben elmagyarázni. Nincs rá semmi garancia, hogy úgy is sikerül, de azért mindenesetre próbálkozom. A múlt, és a régi "énem"

Mindig is megvolt az a rigolyám, hogy fogalmam sem volt arról, hogy ki vagyok, és mit akarok az élettől, bármit is állítottam. Mondhattam/eladhattam én bárkinek, hogy " Ilyen ember vagyok. " Akármit is mondtam, az mindig hiteltelen volt. Hogy miért? Mert sosem voltam valaki, mindig csak szerettem volna lenni valaki. És iszonyatosan nagy a különbség a két kifejezés között, de gondolom ezt szükségtelen megmagyaráznom. Egy évvel ezelőtt is pontosan ez az ember voltam. Évek óta próbálom ezt megfogalmazni magamban, de sosem találtam rá szavakat, vagy bármilyen kifejezést. Most sikerült. Egy üres fehér papír voltam, amire én - azaz saját magam - írtam, és festettem különböző dolgokat. Mindent komolyan gondoltam, de soha semmit sem éreztem igazán tényleg magaménak. Úgy éreztem magam, mintha több ember élt volna bennem, soha semmi nem volt csak simán " az enyém." Vagy mintha csak egy báb lettem volna, amit a szar tudatalattim irányít. De egy ember hogyan tehetne bármit is csak a saját magáévá, ha magáról sem tudja, hogy kicsoda? Erre sajnos csak most jöttem rá. Viszont voltak állandó rossz tulajdonságaim, mert miért ne lettek volna. Naiv voltam, sosem kételkedtem senkiben, tökéletesen át tudott kúrni mindenki, szartam a számon, hiteltelen voltam, sosem tudtam senkit igazán kitörölni az életemből, vagy elhagyni olyan embereket, akikhez egyszer nagyon - nagyon kötődtem. Annyival tisztában vagyok, hogy mindig nagyon érzelmes voltam, és erősen kötődtem emberekhez, néhányszor olyanokhoz is, akikhez bőven nem kellett volna, de ez az élet. Elbaszunk dolgokat, aztán mégegyszer elbasszuk őket, csak hogy biztosak legyünk benne. Egy a lényeg: egy hiteltelen senki voltam, aki mentális problémákkal küzdött. És ez egyáltalán nem túlzás.

A jelen, és a jelenlegi énem

Szeretném, ha a lehető leggyorsabban sikerülne elérnem a teljes változást, és ezért teszek is. Amit felírhatok a számlámra az biztosan az, hogy: már nem vagyok naiv. Már nem lehet átbaszni. Mindent meggondolok minimum 2x. Elővigyázatos vagyok. Hidegfejjel gondolkozom. Az emberekkel szemben mindig bizalmatlan vagyok kicsit, ami szerintem nem lehet baj. Vannak céljaim. Teszek értük. Napról - napra többnek érzem magam. Nem veszítem el a fejem akkor sem, ha beüt a szar. Próbálom lenyugtatni magam. Már vágom, hogy ki vagyok, és, hogy miért vagyok itt. Nem bocsájtok meg mindent, és nem bocsájtok meg mindenkinek. Nem tehet meg velem akárki, akármit. Ha bárki kap tőlem egy második esélyt - az vagy nem komoly, vagy teljes mértékben kihasználom azt a személyt, aki elkúrta az egészet. Viszont ezzel szemben sajnos még mindig megvan az a rossz tulajdonságom, hogy túlságosan "rendes" vagyok.  mertTÚLRENDESVAGYOKERREAVILÁGRAúgybizony. Még mindig létezik, hogy megkönyörülök 1 - 2 személyen, ami nem igazán illik hozzám, meg ahhoz, amit én képviselek. 

A jövő - Milyen szeretnék lenni?

Tehát valószínűleg ez nem lesz mindig így. Eljön majd az idő, hogy egyetlen egy embernek sem fogok ténylegesen megbocsájtani, és már csak a két kevésbé kedves opció marad, ha az elsőt elbaszták, és csúfot űztek a bizalmamból. Egy erős emberi lény szeretnék lenni. Mind pszichikailag, mind fizikailag. Nem szeretnék senkitől sem függeni. Magam akarom megoldani minden egyes problémámat, és egyedül szeretnék megerősödni. Félig már hiteles vagyok, de alig várom, hogy a végén elmondhassam, hogy " Én ilyen ember voltam, és igenis hiteles voltam, egy erős személyiség, aki ha mondott valamit, az úgy is történt. " Szeretnék olyanná válni, amilyen valahol mélyen mindig is szerettem volna lenni. Erős. És ezért mindenképpen tenni fogok. Lehet, hogy pár hónap múlva ténylegesen elmondhatom magamról, hogy MEGVÁLTOZTAM. TELJESEN. Addig is jóban vagyok ezzel a féleredménnyel, de semmiképp sem fogok leállni. Rohadtul sikertörténet lesz ez asszem. Senki voltam, aztán lettem valaki. És ehhez csak egy kisebb önvizsgálat kellett, és elhatározás. A felét én, a másikat pedig majd az idő megoldja.

Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
Még nincs hozzászólás.
 


 

" Mi a szar ez? " Teljesen jogosan fordulhat meg az esetleges idelátogatók fejében ez a csodálatos megfogalmazási alapokon nyugvó, szemetgyönyörködtető, ám mégis egyszerű, de nagyon lényegretörő kérdés. Csak egyénenként, esetenként néhol kultúráltabban. Úgy hiszem, hogy mindenki megérdemel egy saját világot. Egy olyat, ahol kiadja magából a feszültséget, az esetleges stresszt, a szart és az olyan szintű örömöt, amit saját magában képtelen feldolgozni. Ez az én világom. Itt minden az én szemeimen keresztül történik. Eredetileg saját magam szórakoztatására hoztam létre, viszont ha egy - két lélek idetéved, örömmel fogadom őket.

 

 
Ezek itt a menüpontok. Nézz szét, és egy kattintással döntsd el, mely lehetőségek érdekelnek a leginkább, és  legkevésbé.

 
Ha kíváncsi vagy a szenvedéseimre, akkor a  című menüpontot tudom ajánlani. Csak saját felelősségre! Ha szeretnél jobban megismerni, akkor itt:  megteheted. Van egy furcsa szokásom. Eléggé szeretek kritizálni dolgokat, tehát erre is van egy tökéletes helyem, ahol kiélhetem magam. Itt:  találkozhatsz pár általam megkomponált dologgal. :D A  -et is nagyon szeretem, így készítettem a kedvenceimből, egy kisebb ajánlót. Nem titok, hogy a  és az  is nagy szerelmeim, szóval ezekből is megtalálhatsz itt egy csokorral. Persze csak akkor, ha érdekel. A  -et is rendszerezem, olyan ez, mint egy kisebb tartalomjegyzék. Apróbb mániám, hogy mindent rendszerezek. :) Ha érdekel az  , akkor itt találhatsz róla  információkat. Érezd jól magad!

 

 

    

 Nyitás: 2017. 08. 18
Az oldal kinézetei a kezdetektől
Zárás, szünet: Nem tervezett.
Az oldal témája: Személyes blog
Szerkesztő neve: Ocean
Háttér/fejlécalap: glamour-factory.gp
    A CSS kód forrása: glamour-factory.gp
   Ajánlott böngésző(k): Google Chrome
Bővített menüpont: itt

 


Ők itt a kedvenc oldalaim, illetve a "cseréim". Ha ide ki szeretnél kerülni, akkor kézenfekvőbb a chatben kérned, hiszen ott 100% az esélye annak, hogy meglátom az üzenetedet.

 KULCSSZAVAKBAN A SZERKESZTŐ 

VANESSZA; 17év; kékhaj; zöldszem; elsőszülött; 160centi; 65kg; gimnazista; maximalista; mérleg; bonyolult; FEKETE; lila; kék; aesthetic; GRUNGE; őszinte; SZÓKIMONDÓ; vízkedvelő; tél; ősz; természet; CIGARETTA; kickbox; alkohol ; sorozatok; filmek; animék; MCR; TKYD; kutyák; állatvédő; motoros; workout; esőfanatikus; INTJ; AMBIVERTÁLT; tudásszomj, Mr.Robot, Dr.House, zenei-téren-mindenevő; PSZICHOLÓGIA; művészetek; irodalom; tumblr; szervezett; rend; koncertek; esztiválok; HUSKYK; álmosjellem; ambiciózus; Japán; megértő, asztrológia; Ady; Radnóti; LIS; BeyondTwoSouls; PIERCINGEK; tetoválások; testmódosítás; megosztó; kritikus; ... TOVÁBB!

 


~  az áthúzottal jelölt irományokat tekintsétek megvalósultnak ~

- Betárazni ruhákból a  következő 3 évre.
- Angelbite szúrása a snake mellé. 
- Tetováltatni.
- Eldönteni, hogy akarok-e hajszínváltást, vagy sem.
- Megnézni a Trónok Harca 7 évadát.
- Elmenni orvoshoz kivizsgálásra.
- Minimum 5 bejegyzést  írni minden egyes  menüpontba.
- A szobám teljes  felújítása.
- Február harmadikán kiszíneztetni a tetoválásomat.
- Befejezni a Mr. Robotot
- Megcsináltatni a    fogamat, ami kitört elől  egy csókbaleset miatt.
- Edzőcuccot venni.
- Februárban kondibérletet venni.
- Teremben folytatni tovább az edzést.

Emléknapló (x)

 


Kérhetsz cserét, írhatsz bármit, mindössze két szabály van: ne spammelj, és ne hirdess. Egyébként ez egy laza, és nyugodt  hely. Trágárkodni lehet módjával, én is azt teszem

 

Olvasód leszek! Nyerj 100 Kreditet! Gyere ha szeretsz Olvasni.    *****    Farmasi - Antiallergén szépségápolás, babaápolás, háztartási szerek, bio kozmetikumok    *****    Mit gondolsz a Valentin napról? Ünnepled? Felháborodsz? Ajándékozol? Posztoltál már róla? Mutasd meg!    *****    Versenyeznél? Építenél új portált? Milyen témában? Milyen nyeremény motiválna? A TE ötleteidre is kíváncsiak vagyunk!    *****    A karma megnyilvánulásai    *****    MARGOT ROBBIE HUNGARY! MARGOT ROBBIE AUSZTRÁL OSCAR JELÖLT SZÍNÉSZNÕ MAGYAR RAJONGÓI HONLAPJA! MARGOT ROBBIE HUNGARY!    *****    Lovak szerelmeseinket itt a helye! Tartozz te is közénk! KATT!KATT!KATT!MEGÉRI!KATT!KATT!KATT!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,ajándék 3 év elõrejelzés,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid Katt!    *****    Születési horoszkóp + 3 éves elõrejelzés + biotérkép, 3000 Ft.Az ajándék,teljesen ingyenes konzultáció,rendeld meg KATT!    *****    Aktív videojáték honlap! Ingyen G-portál kreditek csak a készlet erejéig! Ne maradj ki te se belõle! Kattints ide! <3    *****    Kapható a VÖRÖS HÓ címû regény. Kaland és rejtély az örök fagy birodalmában. VÖRÖS HÓ. Részletek a weboldalon!    *****    Új letölthetõ olvasmányok:28 nap varázslatban A fénytest A kulcs A titok A tizedik felismerés A lélek anatómiája A csend    *****    Még nagyon az év elején járunk, most rendelj születési horoszkópot az ajándék 3 év elõrejelzés és ingyenes konzultáció!!    *****    Pánikenyhítõ poszt a Histórián. Superuser jelen. És TE merre jársz? Kattints!    *****    SIMONA | az Isten áldjon, Esperanza! Lolájának fõszereplésével | SIMONA | a jelenleg futó legsikeresebb argentin sorozat    *****    Marculábi cica tíz éves lett! Ünnepeljétek meg a születésnapját a Mesetárban Marculábis ujjbábokkal! Boldog szülinapot!    *****    ***Munkalehetõség! Magyarországról, Szlovákiából, Csehországból keresünk, MLM vezetõket és tanácsadókat! ***    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! A tanulásod nálam az ASZTRO-suliban teljesen INGYENES! Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Aktív Videojáték honlap!! Friss újdonság: Call of Duty: WWII és WoW: Battle for Azeroth!    *****    Legyél te is Farmasi tanácsadó! Antiallergén, természetes kozmetikumok, tisztítószerek. Keress vele pénzt otthonról!