an unhappy nation makes great artists

 

 

 

\\ Login \\ Animes \\ Movies \\ Series \\ Critics \\ 

Mi a szar ez? " Teljesen jogosan fordulhat meg az esetleges idelátogatók fejében ez a csodálatos megfogalmazási alapokon nyugvó, szemetgyönyörködtető, ám mégis egyszerű, de nagyon lényegretörő kérdés. Csak egyénenként, esetenként néhol kultúráltabban. Úgy hiszem, hogy mindenki megérdemel egy saját világot. Egy olyat, ahol kiadja magából a feszültséget, és az olyan szintű örömöt, amit saját magában már teljességgel képtelen feldolgozni. Ez az én világom. Itt minden az én szemeimen keresztül történik

 

Rossz ember vagyok, de ezen változtatok, megváltozom. Ez volt az utolsó ilyen eset. Mostantól tiszta leszek, kihúzom magam, és az életet választom. Már alig várom. Olyan leszek, mint maguk. Lesz állásom, családom, rohadt nagy TV-m, mosógépem, kocsim, CD lemezem, elektromos konzervnyitóm, jó egészségem, alacsony koleszterinszintem, biztosításom, jelzálogom, első otthonom, szabadidőruhám, háromrészes öltönyöm, kvízjátékom, szemét kajám, gyerekeim, séták a parkban, rendes munkaidő, golfpartik, kocsimosás, elegáns kardigánok, családi karácsony, rendes nyugdíj, adómentesség, csatornapucolás, és a végén, ha már nincs semmi, a halál

 

Nyitás: 2017. 08. 18
Az oldal kinézetei a kezdetektől.
Zárás, szünet: Nem tervezett.
Ha van, miért? -
Az oldal témája: Személyes blog
A szerkesztő neve: Ocean
Ajánlott böngésző(k): Google Chrome
A CSS kód forrása: pometo.gp
Tárhely: kllccnxtrm.tumblr.com \ privát hozzáférés \

 

Ez a kis részleg az ún. testvéroldalaknak van fenntartva, ide nem jelentkezhetsz. 

 

Tulajdonképpen ők a kedvenc oldalaim birtokosai, illetve "cseréim" csúnya szóval kifejezve. Egy csodálatos közösség, és mindig benézek hozzájuk, ha időm éppen engedi. Jelentkezni a chatben szabad. 
 
The Infamous Middle Finger
illatok a párnán meg pár esőcsepp

#22. Önvizsgálat

2018.01.19. 04:21, Ocean 💮
♫ Lil Skies - Fake

Körülbelül 3 napot dolgoztam a jelenlegi kinézeten, aki ezidő alatt fent volt, az láthatta, milyen ocsmány állapotban hagytam itt szegénykémet. Rájöttem, hogy nagyon nagy gázban vagyok a CSS-kódokkal, és ezzel egyetemben nagyon lusta IS vagyok ahhoz, hogy elkezdjek vele foglalkozni, ezért, mint hivatalosan nyilvántartott lusta ember - kitaláltam egy aranyos megoldást, ami kimerül abban, hogy a menüpontok neveit megoldottam képekkel, amiket én csináltam a kis képszerkesztőmben. Iszonyatosan kiveszőben van a kreativitásom, pedig régen ennél sokkal durvábban kentem a portálépítést. :D Ettől függetlenül szerintem a végeredmény nem lett annyira igénytelen ahhoz képest, hogy mennyi mindent felejtettem x év távollét alatt a gportálról, és a képszerkesztésről, illetve portálépítésről. A téma természetesen nem más, mint Tupac Amaru Shakur. Nagyon megszerettem az utóbbi időkben, meg minden. Viszont nem erről szeretnék beszélgetni erről a bejegyzésben. 

< csak egy indokolatlan House bölcsesség, mert miért ne >

Az előző - csodálatosan megkomponált - bejegyzésemben említettem Voldemortot, és hát tulajdonképpen a mai napig beszélgetünk, viszont ahogyan azt gondoltam, csak sokkolt a visszatérése, ezért inogtam meg kicsit. De! Már minden rendben. Lenyugodtam, megbeszéltük, amit meg kellett, és már tényleg csak egy "haveri" kapcsolatot vagyok hajlandó ápolni vele. Nem mintha azok után, amit csinált velem, többre is képes lennék. Tulajdonképpen 1 év után feltűnt a semmiből, és azóta is azt hajtogatja, hogy mennyire fontos neki a barátságunk. Ez csodálatos. < do you feel the sarcasm in the air? - Egész őszintén engem nem igazán hat meg, nekem mindenképpen idő kell ahhoz, hogy rendes barátként tudjak rá tekinteni. A lényeg az egészben az, hogy beszélgetünk. Túl sok mindenről. Felmerült nálunk a múlt, hogy milyenek voltunk, és hogy milyenek szeretnénk lenni. Ez inspirált abban, hogy megírjam ezt a bejegyzést. Szeretném még megjegyezni, hogy egy iszonyatosan bonyolult téma, ( számomra legalábbis biztosan ) amit most megpróbálok a lehető legértelmesebben elmagyarázni. Nincs rá semmi garancia, hogy úgy is sikerül, de azért mindenesetre próbálkozom. A múlt, és a régi "énem"

Mindig is megvolt az a rigolyám, hogy fogalmam sem volt arról, hogy ki vagyok, és mit akarok az élettől, bármit is állítottam. Mondhattam/eladhattam én bárkinek, hogy " Ilyen ember vagyok. " Akármit is mondtam, az mindig hiteltelen volt. Hogy miért? Mert sosem voltam valaki, mindig csak szerettem volna lenni valaki. És iszonyatosan nagy a különbség a két kifejezés között, de gondolom ezt szükségtelen megmagyaráznom. Egy évvel ezelőtt is pontosan ez az ember voltam. Évek óta próbálom ezt megfogalmazni magamban, de sosem találtam rá szavakat, vagy bármilyen kifejezést. Most sikerült. Egy üres fehér papír voltam, amire én - azaz saját magam - írtam, és festettem különböző dolgokat. Mindent komolyan gondoltam, de soha semmit sem éreztem igazán tényleg magaménak. Úgy éreztem magam, mintha több ember élt volna bennem, soha semmi nem volt csak simán " az enyém." Vagy mintha csak egy báb lettem volna, amit a szar tudatalattim irányít. De egy ember hogyan tehetne bármit is csak a saját magáévá, ha magáról sem tudja, hogy kicsoda? Erre sajnos csak most jöttem rá. Viszont voltak állandó rossz tulajdonságaim, mert miért ne lettek volna. Naiv voltam, sosem kételkedtem senkiben, tökéletesen át tudott kúrni mindenki, szartam a számon, hiteltelen voltam, sosem tudtam senkit igazán kitörölni az életemből, vagy elhagyni olyan embereket, akikhez egyszer nagyon - nagyon kötődtem. Annyival tisztában vagyok, hogy mindig nagyon érzelmes voltam, és erősen kötődtem emberekhez, néhányszor olyanokhoz is, akikhez bőven nem kellett volna, de ez az élet. Elbaszunk dolgokat, aztán mégegyszer elbasszuk őket, csak hogy biztosak legyünk benne. Egy a lényeg: egy hiteltelen senki voltam, aki mentális problémákkal küzdött. És ez egyáltalán nem túlzás.

A jelen, és a jelenlegi énem

Szeretném, ha a lehető leggyorsabban sikerülne elérnem a teljes változást, és ezért teszek is. Amit felírhatok a számlámra az biztosan az, hogy: már nem vagyok naiv. Már nem lehet átbaszni. Mindent meggondolok minimum 2x. Elővigyázatos vagyok. Hidegfejjel gondolkozom. Az emberekkel szemben mindig bizalmatlan vagyok kicsit, ami szerintem nem lehet baj. Vannak céljaim. Teszek értük. Napról - napra többnek érzem magam. Nem veszítem el a fejem akkor sem, ha beüt a szar. Próbálom lenyugtatni magam. Már vágom, hogy ki vagyok, és, hogy miért vagyok itt. Nem bocsájtok meg mindent, és nem bocsájtok meg mindenkinek. Nem tehet meg velem akárki, akármit. Ha bárki kap tőlem egy második esélyt - az vagy nem komoly, vagy teljes mértékben kihasználom azt a személyt, aki elkúrta az egészet. Viszont ezzel szemben sajnos még mindig megvan az a rossz tulajdonságom, hogy túlságosan "rendes" vagyok.  mertTÚLRENDESVAGYOKERREAVILÁGRAúgybizony. Még mindig létezik, hogy megkönyörülök 1 - 2 személyen, ami nem igazán illik hozzám, meg ahhoz, amit én képviselek. 

A jövő - Milyen szeretnék lenni?

Tehát valószínűleg ez nem lesz mindig így. Eljön majd az idő, hogy egyetlen egy embernek sem fogok ténylegesen megbocsájtani, és már csak a két kevésbé kedves opció marad, ha az elsőt elbaszták, és csúfot űztek a bizalmamból. Egy erős emberi lény szeretnék lenni. Mind pszichikailag, mind fizikailag. Nem szeretnék senkitől sem függeni. Magam akarom megoldani minden egyes problémámat, és egyedül szeretnék megerősödni. Félig már hiteles vagyok, de alig várom, hogy a végén elmondhassam, hogy " Én ilyen ember voltam, és igenis hiteles voltam, egy erős személyiség, aki ha mondott valamit, az úgy is történt. " Szeretnék olyanná válni, amilyen valahol mélyen mindig is szerettem volna lenni. Erős. És ezért mindenképpen tenni fogok. Lehet, hogy pár hónap múlva ténylegesen elmondhatom magamról, hogy MEGVÁLTOZTAM. TELJESEN. Addig is jóban vagyok ezzel a féleredménnyel, de semmiképp sem fogok leállni. Rohadtul sikertörténet lesz ez asszem. Senki voltam, aztán lettem valaki. És ehhez csak egy kisebb önvizsgálat kellett, és elhatározás. A felét én, a másikat pedig majd az idő megoldja.

Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
Még nincs hozzászólás.
 

Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG